# | Livsmedel | Vikt (g) | Mängd (mg) |
1. | Torrjäst | 100 | 36,5 |
2. | Frukostflingor berik Special K | 100 | 30,0 |
3. | Frukostflingor fullkornsvete Weetabix | 100 | 28,8 |
4. | Special K Bar, red fruit, berikad | 100 | 26,3 |
5. | Kruskakli grovt vetekli | 100 | 23,0 |
6. | Vetekli | 100 | 23,0 |
7. | Snabbkaffe pulver | 100 | 22,0 |
8. | Special K Bar, Chocolate, berikade | 100 | 21,6 |
9. | Kycklingbröst m skinn stekt | 100 | 20,4 |
10. | Bacon magert gris rökt stekt | 100 | 19,7 |
11. | Frukostflingor Loops | 100 | 18,7 |
12. | Lever ren | 100 | 18,6 |
13. | All-Bran FiberBar Naturell | 100 | 17,6 |
14. | Frukostflingor berik Kalaspuffar | 100 | 16,8 |
15. | Frukostflingor berik Rice Krispies | 100 | 16,8 |
16. | Kycklinglever stekt | 100 | 16,5 |
17. | Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 100 | 16,2 |
18. | Nötlever ej panerad stekt | 100 | 15,3 |
19. | Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 100 | 15,0 |
20. | Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 100 | 15,0 |
21. | Havremust pulver berik | 100 | 15,0 |
22. | Lammlever | 100 | 15,0 |
23. | Jordnötter rostade | 100 | 14,8 |
24. | Jordnötter rostade saltade | 100 | 14,8 |
25. | Fläsklägg gris u svål kokt | 100 | 14,2 |
26. | Grislever | 100 | 14,2 |
27. | Jordnötter torkade | 100 | 14,2 |
28. | Nötlever panerad stekt | 100 | 13,8 |
29. | Jordnötssmör | 100 | 13,5 |
30. | Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 100 | 13,5 |
31. | Kalvlever | 100 | 13,3 |
32. | Frukostflingor berik Corn flakes majs | 100 | 13,2 |
33. | Renkött torkat | 100 | 13,2 |
34. | Frukostflingor berik Frosties | 100 | 13,1 |
35. | Kyckling m skinn stekt | 100 | 13,1 |
36. | Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 100 | 13,1 |
37. | Makrill opanerad stekt | 100 | 13,0 |
38. | Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 100 | 13,0 |
39. | Makrill kokt | 100 | 12,9 |
40. | Frukostflingor berik ris socker kakao Coco Pops | 100 | 12,8 |
41. | Tepulver | 100 | 12,6 |
42. | Kycklingbröst m skinn | 100 | 12,0 |
43. | Kycklingbröstfilé u skinn | 100 | 12,0 |
44. | Kycklinglever | 100 | 12,0 |
45. | Köttbuljong pulver tärning | 100 | 12,0 |
46. | Kyckling kokt | 100 | 11,9 |
47. | Tonfisk i olja konserv avrunnen | 100 | 11,9 |
48. | Makrill | 100 | 11,8 |
49. | Fläskfilé gris stekt i skivor | 100 | 11,7 |
50. | Kyckling höns kokt grillat stekt ospecificerat | 100 | 11,5 |
51. | Makrill panerad stekt | 100 | 11,5 |
52. | Färsk jäst | 100 | 11,2 |
53. | Nötlever | 100 | 11,2 |
54. | Rökt kalkon | 100 | 11,0 |
55. | Tonfisk stekt | 100 | 11,0 |
56. | Grillad kyckling m skinn- | 100 | 10,6 |
57. | Gås stekt | 100 | 10,4 |
58. | Tonfisk i olja konserv | 100 | 10,1 |
59. | Fläskött gris kokt | 100 | 10,0 |
60. | Frukostflingor berik Havrefras | 100 | 10,0 |
61. | Kaninkött | 100 | 10,0 |
62. | Fiskbuljong konc storhushåll låg salt | 100 | 9,9 |
63. | Hönsbuljong konc låg salt storhushåll | 100 | 9,8 |
64. | Kalkon m skinn stekt | 100 | 9,8 |
65. | Lax sida kallrökt | 100 | 9,5 |
66. | Regnbågslax panerad stekt | 100 | 9,4 |
67. | Hälleflundra kokt | 100 | 9,3 |
68. | Ripa stekt med salt | 100 | 9,2 |
69. | Fläskben m kött gris kokta | 100 | 9,0 |
70. | Fläskkarré gris stekt i skivor | 100 | 9,0 |
71. | Torkad fisk | 100 | 9,0 |
72. | Bogfläsk stekt gris | 100 | 8,9 |
73. | Fasan stekt | 100 | 8,9 |
74. | Fläskfärs gris 8% fett | 100 | 8,8 |
75. | Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant | 100 | 8,8 |
76. | Fläsklägg u svål gris putsad | 100 | 8,8 |
77. | Italiensk lufttorkad skinka gris | 100 | 8,8 |
78. | Salsiccia italiensk korv stekt utan fett | 100 | 8,8 |
79. | Skinka ytterlår gris | 100 | 8,8 |
80. | Regnbågslax inkokt | 100 | 8,7 |
81. | Regnbågslax odlad | 100 | 8,7 |
82. | Tonfisk rå | 100 | 8,7 |
83. | Makrill urtagen varmrökt | 100 | 8,6 |
84. | Renkött kokt | 100 | 8,6 |
85. | Rimmad skinka julskinka gris rå ca 3% fett | 100 | 8,6 |
86. | Fläskfilé gris | 100 | 8,5 |
87. | Fläskkotlett gris fett bortskuret | 100 | 8,5 |
88. | Grillad kyckling m skinn | 100 | 8,5 |
89. | Skinka fransyska gris | 100 | 8,5 |
90. | Skinka innanlår gris | 100 | 8,5 |
91. | Höns kokt | 100 | 8,4 |
92. | Leverstuvning fryst | 100 | 8,4 |
93. | Regnbågslax | 100 | 8,4 |
94. | Revbensspjäll gris ugnsstekt grillat | 100 | 8,4 |
95. | Röding | 100 | 8,4 |
96. | Hälleflundra | 100 | 8,3 |
97. | Rådjurskött ugnsstekt | 100 | 8,3 |
98. | Duva stekt M | 100 | 8,2 |
99. | Kalvfilé stekt | 100 | 8,2 |
100. | Kyckling | 100 | 8,2 |