Du är här: Hem » Kaloritabellen » Tonfisk stekt

Tonfisk stekt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk stekt mager < 5% fett
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett17,3%
 Protein82,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 176kcal
 Energi kJ735kJ
 Fett6,2g
 Protein29,7g
FettEnkelomättade fettsyror2g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,4g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 1,1g
 Fleromättade fettsyror1,8g
 Kolesterol48,4mg
 Mättade fettsyror1,6g
MineralämnenFosfor324mg
 Jod37µg
 Järn1,3mg
 Kalcium11mg
 Kalium321mg
 Magnesium64mg
 Natrium344mg
 Selen46,4µg
 Zink0,76mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,27mg
 Folat (Folsyra) 2µg
 Niacin (Vitamin B3) 11mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 16,4mg
 Retinol (Vitamin A) 834µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 834µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,25mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,27mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 10,2µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,47mg
 Vitamin D5,73µg
 Vitamin E1,27mg
ÖvrigtAska2,2g
 Avfall51%
 Vatten61,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa