Du är här: Hem » Kaloritabellen » Hälleflundra

Hälleflundra

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett20,4%
 Protein79,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 118kcal
 Energi kJ496kJ
 Fett4,8g
 Protein18,7g
FettEnkelomättade fettsyror1,8g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,6g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,4g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,9g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,3g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,8g
 Fleromättade fettsyror1,5g
 Kolesterol50mg
 Mättade fettsyror1g
MineralämnenFosfor210mg
 Jod20µg
 Järn0,7mg
 Kalcium13mg
 Kalium400mg
 Magnesium23mg
 Natrium54mg
 Selen39µg
 Zink0,5mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,7mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 1µg
 Niacin (Vitamin B3) 8,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 11,7mg
 Retinol (Vitamin A) 30µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,07mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,4mg
 Vitamin D9µg
 Vitamin E0,7mg
ÖvrigtAska1,4g
 Avfall20%
 Vatten75,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa