Du är här: Hem » Kaloritabellen » Renkött kokt

Renkött kokt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Ren färsk fryst tillagad
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett14,5%
 Protein85,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 200kcal
 Energi kJ838kJ
 Fett6,1g
 Protein36g
FettEnkelomättade fettsyror2,8g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,4g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol76,1mg
 Mättade fettsyror2,5g
MineralämnenFosfor398mg
 Jod19µg
 Järn11,34mg
 Kalcium22mg
 Kalium745mg
 Magnesium56mg
 Natrium228mg
 Selen42,3µg
 Zink8,12mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,42mg
 Folat (Folsyra) 7µg
 Niacin (Vitamin B3) 8,6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 15,2mg
 Retinol (Vitamin A) 14µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 14µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,71mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,31mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 6,93µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,37mg
 Vitamin D0,47µg
 Vitamin E1,42mg
ÖvrigtAska2g
 Avfall51%
 Vatten55,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa