Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalvfilé stekt

Kalvfilé stekt

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett11,9%
 Protein88,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 144kcal
 Energi kJ601kJ
 Fett3,7g
 Protein27,3g
FettEnkelomättade fettsyror1,6g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,8g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol97mg
 Mättade fettsyror1,4g
MineralämnenFosfor280mg
 Jod14µg
 Järn2,32mg
 Kalcium7mg
 Kalium506mg
 Magnesium27mg
 Natrium183mg
 Selen8,2µg
 Zink4,65mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,41mg
 Folat (Folsyra) 5µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 5µg
 Niacin (Vitamin B3) 8,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 13,2mg
 Retinol (Vitamin A) 40µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 40µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,16mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,08mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,42µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,44mg
 Vitamin D0,41µg
 Vitamin E0,41mg
ÖvrigtAska1,9g
 Vatten67,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa