Du är här: Hem » Kaloritabellen » Regnbågslax inkokt

Regnbågslax inkokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett34,1%
 Protein65,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 167kcal
 Energi kJ697kJ
 Fett10g
 Protein19,3g
FettEnkelomättade fettsyror2,9g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,6g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,8g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,6g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 1,8g
 Fleromättade fettsyror3,8g
 Kolesterol57,1mg
 Mättade fettsyror2,3g
MineralämnenFosfor255mg
 Jod18µg
 Järn0,42mg
 Kalcium72mg
 Kalium436mg
 Magnesium26mg
 Natrium198mg
 Selen27µg
 Zink0,42mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,97mg
 Folat (Folsyra) 19µg
 Niacin (Vitamin B3) 8,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 12,3mg
 Retinol (Vitamin A) 31µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 31µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,19mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,07mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 4,67µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,68mg
 Vitamin D14,12µg
 Vitamin E1,97mg
ÖvrigtAska1,6g
 Avfall39%
 Vatten69,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa