Du är här: Hem » Kaloritabellen » Röding

Röding

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett34,6%
 Protein65,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 155kcal
 Energi kJ650kJ
 Fett9,4g
 Protein17,8g
FettEnkelomättade fettsyror3,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,9g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,5g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,2g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,7g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,3g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,8g
 Fleromättade fettsyror3,5g
 Kolesterol55mg
 Mättade fettsyror1,9g
MineralämnenFosfor234mg
 Järn0,3mg
 Kalcium8mg
 Kalium342mg
 Magnesium25mg
 Natrium31mg
 Selen26µg
 Zink0,4mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,9mg
 Folat (Folsyra) 26µg
 Niacin (Vitamin B3) 8,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 11,7mg
 Retinol (Vitamin A) 30µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 30µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,2mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,08mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 5µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,69mg
 Vitamin D10µg
 Vitamin E1,9mg
ÖvrigtAska1g
 Avfall22%
 Vatten71,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa