Fläskkarré gris stekt i skivor
	
	
| Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt | 
| Livsmedelsgrupp: | Gris färsk fryst tillagad | 
	
	
	| Innehåll per 100 gram | 
	| Energifördelning |   | 
|   | Fett | 38,6 | % | 
|   | Protein | 61,4 | % | 
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori)  | 275 | kcal | 
|   | Energi kJ | 1152 | kJ | 
|   | Fett | 18 | g | 
|   | Protein | 28,6 | g | 
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 7,4 | g | 
|   | Fettsyror C14 (Myristinsyra)  | 0,3 | g | 
|   | Fettsyror C16 (Palmetinsyra)  | 4,6 | g | 
|   | Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra
)  | 0,6 | g | 
|   | Fettsyror C18 (Stearinsyra)  | 2,7 | g | 
|   | Fettsyror C18:1 (Oljesyra)  | 6,5 | g | 
|   | Fettsyror C18:2 (Linolsyra)  | 1,5 | g | 
|   | Fettsyror C18:3 (Linolensyra)  | 0,1 | g | 
|   | Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA)  | 0,1 | g | 
|   | Fleromättade fettsyror | 2 | g | 
|   | Kolesterol | 93,2 | mg | 
|   | Mättade fettsyror | 7,8 | g | 
| Mineralämnen | Fosfor | 293 | mg | 
|   | Jod | 20 | µg | 
|   | Järn | 2,38 | mg | 
|   | Kalcium | 18 | mg | 
|   | Kalium | 522 | mg | 
|   | Magnesium | 44 | mg | 
|   | Natrium | 251 | mg | 
|   | Selen | 16,1 | µg | 
|   | Zink | 4,66 | mg | 
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin)  | 0,64 | mg | 
|   | Folat (Folsyra)  | 8 | µg | 
|   | Niacin (Vitamin B3)  | 9 | mg | 
|   | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin)  | 14,2 | mg | 
|   | Retinol (Vitamin A)  | 14 | µg | 
|   | Retinolekvivalent ((Vitamin A))  | 14 | µg | 
|   | Riboflavin (Vitamin B2)  | 0,46 | mg | 
|   | Tiamin (Vitamin B1)  | 1,02 | mg | 
|   | Vitamin B12 (Kobalamin)  | 0,87 | µg | 
|   | Vitamin B6 (Pyridoxin)  | 0,69 | mg | 
|   | Vitamin D | 0,92 | µg | 
|   | Vitamin E | 0,64 | mg | 
| Övrigt | Aska | 2 | g | 
|   | Avfall | 56 | % | 
|   | Vatten | 51,4 | g | 
	
	 
 
	Källa, referenser och övriga länkar