Du är här: Hem » Kaloritabellen » Rökt kalkon

Rökt kalkon

Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Kalkon
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett14,3%
 Protein85,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 133kcal
 Energi kJ556kJ
 Fett4g
 Protein24g
FettEnkelomättade fettsyror0,9g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,7g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,7g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,9g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror1,2g
 Kolesterol76mg
 Mättade fettsyror1,3g
MineralämnenFosfor225mg
 Järn1,2mg
 Kalcium10mg
 Kalium245mg
 Magnesium26mg
 Natrium850mg
 Selen5µg
 Zink2,4mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,1mg
 Folat (Folsyra) 5µg
 Niacin (Vitamin B3) 11mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 15,4mg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,15mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,4µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,46mg
 Vitamin E0,1mg
ÖvrigtAska2,2g
 Vatten69,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa