# | Livsmedel | Vikt (g) | Mängd (mg) |
1. | Torrjäst | 100 | 42,7 |
2. | Frukostflingor berik Special K | 100 | 32,4 |
3. | Bacon magert gris rökt stekt | 100 | 29,2 |
4. | Special K Bar, red fruit, berikad | 100 | 27,7 |
5. | Kycklingbröst m skinn stekt | 100 | 27,1 |
6. | Vetekli | 100 | 25,8 |
7. | Snabbkaffe pulver | 100 | 25,3 |
8. | Kruskakli grovt vetekli | 100 | 25,1 |
9. | Torkad fisk | 100 | 23,5 |
10. | Special K Bar, Chocolate, berikade | 100 | 23,0 |
11. | Lever ren | 100 | 22,6 |
12. | Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 100 | 21,6 |
13. | Kycklinglever stekt | 100 | 21,4 |
14. | Renkött torkat | 100 | 20,5 |
15. | Nötlever ej panerad stekt | 100 | 20,3 |
16. | Fläsklägg gris u svål kokt | 100 | 20,1 |
17. | Frukostflingor Loops | 100 | 20,0 |
18. | Jordnötter rostade | 100 | 19,3 |
19. | Jordnötter rostade saltade | 100 | 19,3 |
20. | Lammlever | 100 | 19,0 |
21. | Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 100 | 18,8 |
22. | All-Bran FiberBar Naturell | 100 | 18,7 |
23. | Kyckling m skinn stekt | 100 | 18,7 |
24. | Jordnötter torkade | 100 | 18,5 |
25. | Nötlever panerad stekt | 100 | 18,3 |
26. | Grislever | 100 | 18,2 |
27. | Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 100 | 18,1 |
28. | Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 100 | 18,0 |
29. | Frukostflingor berik Kalaspuffar | 100 | 17,8 |
30. | Frukostflingor berik Rice Krispies | 100 | 17,7 |
31. | Kyckling kokt | 100 | 17,7 |
32. | Havremust pulver berik | 100 | 17,6 |
33. | Jordnötssmör | 100 | 17,3 |
34. | Tonfisk i olja konserv avrunnen | 100 | 17,2 |
35. | Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 100 | 17,1 |
36. | Makrill opanerad stekt | 100 | 17,0 |
37. | Kalvlever | 100 | 16,9 |
38. | Makrill kokt | 100 | 16,9 |
39. | Fläskfilé gris stekt i skivor | 100 | 16,8 |
40. | Kyckling höns kokt grillat stekt ospecificerat | 100 | 16,8 |
41. | Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 100 | 16,6 |
42. | Tonfisk stekt | 100 | 16,4 |
43. | Fiskbuljong konc storhushåll låg salt | 100 | 16,3 |
44. | Kycklingbröstfilé u skinn | 100 | 16,2 |
45. | Kycklingbröst m skinn | 100 | 15,9 |
46. | Gelatinblad gelatinpulver | 100 | 15,8 |
47. | Köttbuljong pulver tärning | 100 | 15,7 |
48. | Fläskött gris kokt | 100 | 15,6 |
49. | Kycklinglever | 100 | 15,6 |
50. | Makrill | 100 | 15,5 |
51. | Rökt kalkon | 100 | 15,4 |
52. | Grillad kyckling m skinn- | 100 | 15,2 |
53. | Renkött kokt | 100 | 15,2 |
54. | Makrill panerad stekt | 100 | 15,1 |
55. | Nötlever | 100 | 14,9 |
56. | Ripa stekt med salt | 100 | 14,8 |
57. | Fasan stekt | 100 | 14,7 |
58. | Italiensk lufttorkad skinka gris | 100 | 14,7 |
59. | Kalkon m skinn stekt | 100 | 14,6 |
60. | Tepulver | 100 | 14,6 |
61. | Tonfisk i olja konserv | 100 | 14,5 |
62. | Fläskben m kött gris kokta | 100 | 14,3 |
63. | Fläskkarré gris stekt i skivor | 100 | 14,2 |
64. | Frukostflingor berik Corn flakes majs | 100 | 14,0 |
65. | Kaninkött | 100 | 14,0 |
66. | Gås stekt | 100 | 13,8 |
67. | Bogfläsk stekt gris | 100 | 13,7 |
68. | Frukostflingor berik Frosties | 100 | 13,6 |
69. | Frukostflingor berik ris socker kakao Coco Pops | 100 | 13,6 |
70. | Lax sida kallrökt | 100 | 13,6 |
71. | Duva stekt M | 100 | 13,5 |
72. | Höns kokt | 100 | 13,4 |
73. | Revbensspjäll gris ugnsstekt grillat | 100 | 13,3 |
74. | Rådjurskött ugnsstekt | 100 | 13,3 |
75. | Färsk jäst | 100 | 13,2 |
76. | Hälleflundra kokt | 100 | 13,2 |
77. | Kalvfilé stekt | 100 | 13,2 |
78. | Regnbågslax panerad stekt | 100 | 13,2 |
79. | Grillad kyckling m skinn | 100 | 13,0 |
80. | Rimmad oxbringa nöt kokt | 100 | 13,0 |
81. | Tonfisk rå | 100 | 12,9 |
82. | Högrev kokt | 100 | 12,8 |
83. | Salsiccia italiensk korv stekt utan fett | 100 | 12,8 |
84. | Biff ryggbiff nöt stekt | 100 | 12,7 |
85. | Fläskkött grillat | 100 | 12,7 |
86. | Regnbågslax odlad | 100 | 12,7 |
87. | Fläskkotlett gris fett bortskuret | 100 | 12,5 |
88. | Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant | 100 | 12,5 |
89. | Älgstek | 100 | 12,5 |
90. | Fläsklägg u svål gris putsad | 100 | 12,4 |
91. | Hönsbuljong konc låg salt storhushåll | 100 | 12,4 |
92. | Lax kokt | 100 | 12,4 |
93. | Skinka innanlår gris | 100 | 12,4 |
94. | Skinka ytterlår gris | 100 | 12,4 |
95. | Fläskfilé gris | 100 | 12,3 |
96. | Kalvstek | 100 | 12,3 |
97. | Lax urtagen varmrökt | 100 | 12,3 |
98. | Regnbågslax inkokt | 100 | 12,3 |
99. | Rimmad skinka julskinka gris rå ca 3% fett | 100 | 12,3 |
100. | Fläskkotlett gris stekt | 100 | 12,2 |