Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalvstek

Kalvstek

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett10,6%
 Protein89,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 134kcal
 Energi kJ560kJ
 Fett3,1g
 Protein26,1g
FettEnkelomättade fettsyror1,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,6g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol88,4mg
 Mättade fettsyror1,2g
MineralämnenFosfor268mg
 Jod8µg
 Järn2,24mg
 Kalcium16mg
 Kalium461mg
 Magnesium25mg
 Natrium134mg
 Selen7,5µg
 Zink4,23mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,37mg
 Folat (Folsyra) 5µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 5µg
 Niacin (Vitamin B3) 7,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 12,3mg
 Retinol (Vitamin A) 36µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 36µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,15mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,07mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,29µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,4mg
 Vitamin D0,37µg
 Vitamin E0,37mg
ÖvrigtAska1,7g
 Avfall14%
 Vatten69,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa