# | Livsmedel | Vikt (g) | Mängd (µg) |
1. | Ål flat- o varmrökt | 100 | 98,0 |
2. | Ål rund- o varmrökt | 100 | 48,0 |
3. | Ål inkokt hemlagad | 100 | 40,0 |
4. | Ål ugnsstekt hemlagad | 100 | 35,0 |
5. | Ål | 100 | 30,0 |
6. | Gös | 100 | 29,0 |
7. | Abborre kokt | 100 | 27,0 |
8. | Abborre | 100 | 21,4 |
9. | Böckling filé dubbel varmrökt Rospigg | 100 | 19,1 |
10. | Abborrfilé panerad stekt | 100 | 18,8 |
11. | Lax kokt | 100 | 16,6 |
12. | Lax stekt | 100 | 15,5 |
13. | Regnbågslax panerad stekt | 100 | 15,1 |
14. | Sardiner i olja konserv | 100 | 15,0 |
15. | Regnbågslax inkokt | 100 | 14,1 |
16. | Makrill opanerad stekt | 100 | 14,1 |
17. | Makrill kokt | 100 | 14,0 |
18. | Regnbågslax | 100 | 13,6 |
19. | Öring svensk älvöring | 100 | 13,2 |
20. | Lax rimmad | 100 | 13,0 |
21. | Makrill panerad stekt | 100 | 12,8 |
22. | Makrill | 100 | 12,8 |
23. | Gravad lax | 100 | 12,5 |
24. | Lax | 100 | 12,5 |
25. | Lax konserv | 100 | 12,5 |
26. | Strömming kokt | 100 | 12,4 |
27. | Sardeller konserv | 100 | 12,4 |
28. | Sardiner i tomatsås konserv | 100 | 12,0 |
29. | Sill | 100 | 12,0 |
30. | Sill panerad stekt | 100 | 11,6 |
31. | Vällingpulver majs berik | 100 | 11,5 |
32. | Lax odlad norsk fjordlax | 100 | 11,3 |
33. | Strömmingsflundra panerad stekt hemlagad | 100 | 11,2 |
34. | Sik urtagen varmrökt | 100 | 10,6 |
35. | Laxmousse | 100 | 10,5 |
36. | Strömming opanerad stekt | 100 | 10,5 |
37. | Hälleflundra kokt | 100 | 10,1 |
38. | Bordsmargarin Becel Gold fett 70% berikad | 100 | 10,0 |
39. | Bordsmargarin Milda normalsaltat fett 70% berikad | 100 | 10,0 |
40. | Bordsmargarin Milda extrasaltat fett 70% berikad | 100 | 10,0 |
41. | Flytande margarin (Mjuka Milda fett 80% berikad) | 100 | 10,0 |
42. | Lättmargarin Becel fett 35% berikad | 100 | 10,0 |
43. | Lättmargarin Becel Olive fett 35% | 100 | 10,0 |
44. | Lättmargarin Lätta fett 40% berikad | 100 | 10,0 |
45. | Lättmargarin Lätta Yoghurt fett 28% | 100 | 10,0 |
46. | Lättmargarin Milda smörgås lätt fett 40% berikad | 100 | 10,0 |
47. | Lättmargarin Mini Lätta fett 28% berikad | 100 | 10,0 |
48. | Margarin Milda mat- och bakmargarin fett 80% berikad | 100 | 10,0 |
49. | Margarin Milda Mjölkfritt fett 70% berikad | 100 | 10,0 |
50. | Röding | 100 | 10,0 |
51. | Lax sida kallrökt | 100 | 9,7 |
52. | Vällingpulver berik osockrat | 100 | 9,7 |
53. | Böckling varmrökt | 100 | 9,6 |
54. | Sik kokt | 100 | 9,4 |
55. | Strömming | 100 | 9,2 |
56. | Strömming salt | 100 | 9,2 |
57. | Surströmming | 100 | 9,2 |
58. | Vällingpulver fullkorn berik osockrat | 100 | 9,1 |
59. | Strömming panerad stekt | 100 | 9,1 |
60. | Hälleflundra | 100 | 9,0 |
61. | Öring | 100 | 9,0 |
62. | Lax urtagen varmrökt | 100 | 8,8 |
63. | Hälleflundra panerad stekt | 100 | 8,6 |
64. | Salt sill | 100 | 8,3 |
65. | Röding urtagen varmrökt | 100 | 8,2 |
66. | Sik | 100 | 8,0 |
67. | Fisk rökt | 100 | 7,8 |
68. | Hollandaisesås | 100 | 7,8 |
69. | Bordsmargarin Carlshamn Runda Bords fett 60% berikad | 100 | 7,5 |
70. | Bordsmargarin Carlshamn Mjölkfritt fett 80% berikad | 100 | 7,5 |
71. | Bordsmargarin Carlshamn LättLätt fett 30% berikad | 100 | 7,5 |
72. | Bordsmargarin Bregott mellan fett 60% berikad | 100 | 7,5 |
73. | Bordsmargarin Bregott havssaltat fett 80% berikad | 100 | 7,5 |
74. | Bordsmargarin Bregott fett 75% berikad | 100 | 7,5 |
75. | Flytande margarin (Carlshamn GottGott fett 80% berikad) | 100 | 7,5 |
76. | Flytande margarin (Carlshamn Mjölkfritt fett 80% berikad) | 100 | 7,5 |
77. | Hushållsmargarin Carlshamn GottGott fett 80% berikad | 100 | 7,5 |
78. | Hushållsmargarin Carlshamn Mjölkfritt fett 80% berikad | 100 | 7,5 |
79. | Hushållsmargarin Melba mat & bakmargarin fett 80% berikad | 100 | 7,5 |
80. | Lättmargarin Becel pro.activ fett 35% | 100 | 7,5 |
81. | Lättmargarin Lätt & lagom fett 40% berikad | 100 | 7,5 |
82. | Lättmargarin Lätt & lagom oliv fett 40% berikad | 100 | 7,5 |
83. | Lättmargarin Lätt & lagom omega 3 fett 40% berikad | 100 | 7,5 |
84. | Matolja berik | 100 | 7,5 |
85. | Regnbågslax urtagen varmrökt | 100 | 7,4 |
86. | Sik panerad stekt | 100 | 7,3 |
87. | Löjrom saltad | 100 | 7,0 |
88. | Stenbitskaviar | 100 | 7,0 |
89. | Torskrom sillrom m.fl. rå | 100 | 7,0 |
90. | Sill salt kokt | 100 | 6,3 |
91. | Makrillfilé varmrökt | 100 | 6,3 |
92. | Ättikströmming | 100 | 6,2 |
93. | Böcklinglåda m äggstanning | 100 | 6,1 |
94. | Gädda panerad stekt | 100 | 6,0 |
95. | Kräftströmming | 100 | 6,0 |
96. | Fiskthaigryta, lax | 100 | 5,9 |
97. | Tonfisk i olja konserv | 100 | 5,8 |
98. | Tonfisk i olja konserv avrunnen | 100 | 5,8 |
99. | Tonfisk stekt | 100 | 5,7 |
100. | Gädda kokt | 100 | 5,6 |