Du är här: Hem » Kaloritabellen » Abborrfilé panerad stekt

Abborrfilé panerad stekt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk o skaldjursprodukter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett20,2%
 Protein66,3%
 Kolhydrater13,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 143kcal
 Energi kJ599kJ
 Fett5,7g
 Kolhydrat3,8g
 Protein18,7g
FettEnkelomättade fettsyror3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,9g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,9g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror1,6g
 Kolesterol95,2mg
 Mättade fettsyror0,8g
KolhydraterDisackarider0,1g
 Fibrer0,3g
 Monosackarider0,1g
MineralämnenFosfor216mg
 Jod54µg
 Järn0,44mg
 Kalcium21mg
 Kalium364mg
 Magnesium28mg
 Natrium450mg
 Selen40,3µg
 Zink0,55mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,87mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 3µg
 Niacin (Vitamin B3) 4,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 8,2mg
 Retinol (Vitamin A) 27µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 27µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,11mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,13mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 2,68µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,34mg
 Vitamin D18,84µg
 Vitamin E1,87mg
ÖvrigtAska2g
 Avfall53%
 Vatten69,4g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa