Du är här: Hem » Kaloritabellen » Ål inkokt hemlagad

Ål inkokt hemlagad

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Tillverkare:Hemlagat
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett69,5%
 Protein30,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 383kcal
 Energi kJ1601kJ
 Fett36g
 Protein15,8g
FettEnkelomättade fettsyror15,7g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,9g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 6g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 3,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 12g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,8g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 1,5g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 1,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 2,1g
 Fleromättade fettsyror8,1g
 Kolesterol140mg
 Mättade fettsyror8,6g
MineralämnenFosfor110mg
 Järn0,7mg
 Kalcium36mg
 Kalium119mg
 Magnesium10mg
 Natrium186mg
 Selen63µg
 Zink3,2mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 19,3mg
 Folat (Folsyra) 18µg
 Niacin (Vitamin B3) 1,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4,6mg
 Retinol (Vitamin A) 3400µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 3400µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,2mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 5,6µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,21mg
 Vitamin D40µg
 Vitamin E19,3mg
ÖvrigtAska1g
 Avfall13%
 Vatten47,2g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa