Du är här: Hem » Kaloritabellen » Abborre kokt

Abborre kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett3,1%
 Protein96,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 108kcal
 Energi kJ453kJ
 Fett0,8g
 Protein25g
FettEnkelomättade fettsyror0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,2g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol98,1mg
 Mättade fettsyror0,1g
MineralämnenFosfor276mg
 Jod30µg
 Järn0,31mg
 Kalcium21mg
 Kalium491mg
 Magnesium34mg
 Natrium200mg
 Selen55,6µg
 Zink0,66mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,93mg
 Folat (Folsyra) 10µg
 Niacin (Vitamin B3) 6,6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 11,2mg
 Retinol (Vitamin A) 19µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 19µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,13mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,17mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 3,96µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,56mg
 Vitamin D26,98µg
 Vitamin E0,93mg
 Vitamin K1µg
ÖvrigtAska1,7g
 Avfall76%
 Vatten72,6g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa