Du är här: Hem » Kaloritabellen » Sill

Sill

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett52,9%
 Protein47,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 231kcal
 Energi kJ965kJ
 Fett18,5g
 Protein16,5g
FettEnkelomättade fettsyror7,7g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 1,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,6g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 1g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 1,6g
 Fleromättade fettsyror4,7g
 Kolesterol87mg
 Mättade fettsyror4,2g
MineralämnenFosfor113mg
 Jod60µg
 Järn0,9mg
 Kalcium63mg
 Kalium320mg
 Magnesium25mg
 Natrium67mg
 Selen18µg
 Zink0,5mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,07mg
 Folat (Folsyra) 5µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 6,5mg
 Retinol (Vitamin A) 36µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 36µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,18mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,12mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 5,2µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,37mg
 Vitamin D12µg
 Vitamin E1,07mg
ÖvrigtAska1,2g
 Avfall30%
 Vatten63,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa