Du är här: Hem » Kaloritabellen » Lax konserv

Lax konserv

Maträttstyp:Konserv
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Fisk inlagd konserverad
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett28,6%
 Protein71,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 156kcal
 Energi kJ652kJ
 Fett8,2g
 Protein20,5g
FettEnkelomättade fettsyror3,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,7g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,3g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,9g
 Fleromättade fettsyror2,2g
 Kolesterol90mg
 Mättade fettsyror1,7g
MineralämnenFosfor240mg
 Järn1,4mg
 Kalcium93mg
 Kalium300mg
 Magnesium30mg
 Natrium570mg
 Selen20µg
 Zink0,9mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,5mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Niacin (Vitamin B3) 7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 10,8mg
 Retinol (Vitamin A) 90µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 90µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,18mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 4µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,45mg
 Vitamin D12,5µg
 Vitamin E1,5mg
ÖvrigtAska3g
 Vatten68,3g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa