Du är här: Hem » Kaloritabellen » Sardeller konserv

Sardeller konserv

Maträttstyp:Konserv
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Fisk inlagd konserverad
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett34,6%
 Protein64,4%
 Kolhydrater1,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 170kcal
 Energi kJ713kJ
 Fett10,3g
 Kolhydrat0,3g
 Protein19,2g
FettEnkelomättade fettsyror3,3g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,6g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,6g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,6g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,6g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,3g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,7g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,9g
 Fleromättade fettsyror2,3g
 Kolesterol50mg
 Mättade fettsyror2,6g
MineralämnenFosfor210mg
 Järn1,3mg
 Kalcium168mg
 Kalium145mg
 Magnesium13mg
 Natrium2742mg
 Selen20µg
 Zink1,8mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,73mg
 Folat (Folsyra) 5µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5,7mg
 Retinol (Vitamin A) 50µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 50µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,16mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,02mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 10µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,14mg
 Vitamin D12,36µg
 Vitamin E0,73mg
ÖvrigtAska11,6g
 Vatten58,6g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa