Gös
| Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
| Tillverkare: | Inte tillämpligt |
| Rätt/råvara: | Råvara |
| Livsmedelsgrupp: | Fisk färsk fryst kokt |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 1,0 | % | |
| Protein | 99,0 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 84 | kcal |
| Energi kJ | 351 | kJ | |
| Fett | 0,2 | g | |
| Protein | 20,2 | g | |
| Fett | Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g |
| Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
| Kolesterol | 63,2 | mg | |
| Mineralämnen | Fosfor | 201 | mg |
| Jod | 23 | µg | |
| Järn | 0,14 | mg | |
| Kalcium | 9 | mg | |
| Kalium | 444 | mg | |
| Magnesium | 27 | mg | |
| Natrium | 46 | mg | |
| Selen | 22,6 | µg | |
| Zink | 0,4 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,54 | mg |
| Folat (Folsyra) | 14 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 1,9 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 5,6 | mg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,09 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,04 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,55 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,19 | mg | |
| Vitamin D | 29 | µg | |
| Vitamin E | 0,54 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1,1 | g |
| Avfall | 44 | % | |
| Vatten | 78,5 | g | |