Du är här: Hem » Kaloritabellen » Gädda panerad stekt

Gädda panerad stekt

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk stekt mager < 5% fett
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett19,7%
 Protein65,3%
 Kolhydrater14,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 190kcal
 Energi kJ796kJ
 Fett7,4g
 Kolhydrat5,6g
 Protein24,5g
FettEnkelomättade fettsyror4,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,6g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,5g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror2g
 Kolesterol94,5mg
 Mättade fettsyror1,1g
KolhydraterDisackarider0,2g
 Fibrer0,4g
 Monosackarider0,2g
MineralämnenFosfor302mg
 Jod86µg
 Järn0,57mg
 Kalcium63mg
 Kalium548mg
 Magnesium39mg
 Natrium694mg
 Selen24,4µg
 Zink1,01mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 2,25mg
 Folat (Folsyra) 15µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 4µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 8mg
 Retinol (Vitamin A) 21µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 21µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,09mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,08mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,8µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,28mg
 Vitamin D6,02µg
 Vitamin E2,25mg
 Vitamin K1µg
ÖvrigtAska3,1g
 Avfall53%
 Vatten58,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa