Du är här: Hem » Näringsvärden » Fettsyror C22:5 » Top 100

De 100 livsmedel som innehåller mest

Här hittar du en lista som visar den 100 livsmedel som innehåller mest Fettsyror C22:5 per 100 gram enligt Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas.

#LivsmedelVikt (g)Mängd (g)
1.Ål flat- o varmrökt1001,4
2.Ål ugnsstekt hemlagad1001,3
3.Ål inkokt hemlagad1001,2
4.Ål1001,1
5.Ål rund- o varmrökt1001,0
6.Lax odlad norsk fjordlax1000,6
7.Laxpaté1000,6
8.Röding urtagen varmrökt1000,3
9.Röding1000,3
10.Lax stekt1000,3
11.Lax sida kallrökt1000,3
12.Regnbågslax odlad1000,3
13.Lax kokt1000,3
14.Lax1000,3
15.Friterad bläckfisk1000,3
16.Fisk rökt1000,2
17.Gravad lax1000,2
18.Gåsleverpastej rökt konserv1000,2
19.Lammlever1000,2
20.Ister gris1000,2
21.Lax konserv1000,2
22.Kalvhjärna1000,2
23.Makrill urtagen varmrökt1000,2
24.Makrill panerad stekt1000,2
25.Makrill opanerad stekt1000,2
26.Makrill konserv1000,2
27.Makrill kokt1000,2
28.Makrill1000,2
29.Regnbågslax inkokt1000,2
30.Regnbågslax1000,2
31.Laxmousse1000,2
32.Lax urtagen varmrökt1000,2
33.Lax rimmad1000,2
34.Regnbågslax sida kallrökt1000,2
35.Regnbågslax panerad stekt1000,2
36.Makrillfilé varmrökt1000,2
37.Sardiner i olja konserv1000,2
38.Stillahavslax1000,2
39.Tonfisk stekt1000,2
40.Stekfläsk sida gris m svål skivor1000,1
41.Skaldjurspaté1000,1
42.Sill salt kokt1000,1
43.Sill panerad stekt1000,1
44.Sill1000,1
45.Siklöja1000,1
46.Sik urtagen varmrökt1000,1
47.Sardiner i tomatsås konserv1000,1
48.Salt sill urvattnad konserv1000,1
49.Salt sill panerad stekt hemlagad1000,1
50.Salt sill1000,1
51.Salami svensk ca 33% fett1000,1
52.Salami importerad 45% fett1000,1
53.Rökt sidfläsk gris1000,1
54.Rökt påläggskorv 34% fett ospec1000,1
55.Rökt medvurst ca 36% fett1000,1
56.Rimmat sidfläsk gris stekt1000,1
57.Rimmat sidfläsk gris panerat stekt1000,1
58.Rimmat sidfläsk el stekfläsk gris i skivor1000,1
59.Rimmad oxtunga nöt1000,1
60.Rimmad oxbringa nöt kokt1000,1
61.Revbensspjäll gris ugnsstekt grillat1000,1
62.Revbensspjäll gris grillat ugnsstekt1000,1
63.Regnbågslax urtagen varmrökt1000,1
64.Makrillfilé konserv i tomatsås1000,1
65.Prinskorv stekt1000,1
66.Prinskorv 24% fett1000,1
67.Pressylta1000,1
68.Piggvar kokt1000,1
69.Piggvar1000,1
70.Nötlever panerad stekt1000,1
71.Nötlever ej panerad stekt1000,1
72.Nötlever1000,1
73.Matjessill konserv1000,1
74.Leverstuvning hemlagad1000,1
75.Leverstuvning fryst1000,1
76.Leverpastej skivbar 26% fett1000,1
77.Leverpastej bredbar ca 24% fett1000,1
78.Leverbiff mald stekt fryst1000,1
79.Leverbiff mald lever rå fryst1000,1
80.Lever ren1000,1
81.Kabanoss korv stekt1000,1
82.Högrev kokt1000,1
83.Hästkött1000,1
84.Hälleflundra panerad stekt1000,1
85.Hälleflundra kokt1000,1
86.Hälleflundra1000,1
87.Kycklinglever stekt1000,1
88.Kycklinglever1000,1
89.Kyckling m skinn stekt1000,1
90.Kokt fläskrulad /rullsylta1000,1
91.Kaninkött1000,1
92.Grislever1000,1
93.Grisfötter kokta1000,1
94.Friterade räkor restaurang1000,1
95.Duva stekt M1000,1
96.Duva stekt1000,1
97.Duva m skinn1000,1
98.Braxen1000,1
99.Bagel m rökt lax philadelphiaost sallad1000,1
100.Ansjovis skarpsill inlagd1000,1

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa