Du är här: Hem » Kaloritabellen » Pressylta

Pressylta

Maträttstyp:Paté, timbal, pastej, sylta
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Sylta
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett60,2%
 Protein39,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 305kcal
 Energi kJ1278kJ
 Fett26,5g
 Protein17,5g
FettEnkelomättade fettsyror12g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 6,2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,9g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 3,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 10,7g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 2,2g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror3g
 Kolesterol65mg
 Mättade fettsyror10,2g
MineralämnenFosfor106mg
 Järn1,5mg
 Kalcium6mg
 Kalium120mg
 Magnesium9mg
 Natrium650mg
 Selen3µg
 Zink1,3mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,3mg
 Folat (Folsyra) 3µg
 Niacin (Vitamin B3) 1,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5mg
 Retinol (Vitamin A) 10µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 10µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,14mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,22mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,7µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,3mg
 Vitamin D0,5µg
 Vitamin E0,3mg
ÖvrigtAska2,6g
 Vatten53,4g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa