Du är här: Hem » Kaloritabellen » Friterade räkor restaurang

Friterade räkor restaurang

Tillverkare:Restaurang/storkök
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk o skaldjursprodukter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett47,9%
 Protein11,4%
 Kolhydrater40,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 387kcal
 Energi kJ1621kJ
 Fett29,1g
 Kolhydrat24,7g
 Protein6,9g
FettEnkelomättade fettsyror10,9g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,6g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 10,6g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 12g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,7g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror12,9g
 Kolesterol48,7mg
 Mättade fettsyror3,9g
 Transfettsyror0,2g
KolhydraterDisackarider0,5g
 Fibrer1,1g
MineralämnenFosfor233mg
 Jod6µg
 Järn0,37mg
 Kalcium29mg
 Kalium58mg
 Magnesium17mg
 Natrium384mg
 Selen11,3µg
 Zink0,51mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 12,5mg
 Folat (Folsyra) 14µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 5µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1,7mg
 Retinol (Vitamin A) 6µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,01mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,03mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,21µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,03mg
 Vitamin D0,1µg
 Vitamin E12,5mg
 Vitamin K25µg
ÖvrigtAska1,2g
 Vatten37g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa