Du är här: Hem » Kaloritabellen » Stillahavslax

Stillahavslax

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett20,6%
 Protein79,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 127kcal
 Energi kJ532kJ
 Fett5,2g
 Protein20g
FettEnkelomättade fettsyror1,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,8g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,6g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,9g
 Fleromättade fettsyror2g
 Kolesterol35mg
 Mättade fettsyror1g
MineralämnenFosfor300mg
 Järn0,9mg
 Kalcium79mg
 Kalium400mg
 Magnesium26mg
 Natrium45mg
 Selen26µg
 Zink0,8mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 2,2mg
 Folat (Folsyra) 26µg
 Niacin (Vitamin B3) 7,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 10,9mg
 Retinol (Vitamin A) 30µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 30µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,23mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,1mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 4µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,7mg
 Vitamin D1,25µg
 Vitamin E2,2mg
ÖvrigtAska1,1g
 Avfall35%
 Vatten73,7g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa