Du är här: Hem » Näringsvärden » Fettsyror C20:4 » Top 100

De 100 livsmedel som innehåller mest

Här hittar du en lista som visar den 100 livsmedel som innehåller mest Fettsyror C20:4 per 100 gram enligt Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas.

#LivsmedelVikt (g)Mängd (g)
1.Ål flat- o varmrökt1000,9
2.Ål inkokt hemlagad1000,8
3.Ål ugnsstekt hemlagad1000,8
4.Kycklinghjärta1000,7
5.Ål1000,7
6.Ål rund- o varmrökt1000,7
7.Gåsleverpastej rökt konserv1000,6
8.Grishjärta1000,5
9.Grislever1000,4
10.Lantpaté1000,4
11.Lax odlad norsk fjordlax1000,4
12.Äggula1000,4
13.Kalvhjärna1000,3
14.Grönpepparpaté1000,3
15.Duva stekt M1000,3
16.Kycklingmage1000,3
17.Leverpastej bredbar ca 24% fett1000,3
18.Leverpastej skivbar 26% fett1000,3
19.Sardeller konserv1000,3
20.Duva stekt1000,2
21.Duva m skinn1000,2
22.Braxen1000,2
23.Grisnjure1000,2
24.Böckling filé dubbel varmrökt Rospigg1000,2
25.Hästkött1000,2
26.Kalkon kokt1000,2
27.Kycklinglever stekt1000,2
28.Lammlever1000,2
29.Lammnjure1000,2
30.Laxpaté1000,2
31.Leverbiff mald lever rå fryst1000,2
32.Leverbiff mald stekt fryst1000,2
33.Leverpastej bredbar 3-3,5% fett1000,2
34.Leverpastej bredbar ca 10% fett1000,2
35.Leverpastej skivbar 14% fett1000,2
36.Makrill1000,2
37.Makrill kokt1000,2
38.Makrill opanerad stekt1000,2
39.Makrill panerad stekt1000,2
40.Nötlever1000,2
41.Nötlever ej panerad stekt1000,2
42.Nötlever panerad stekt1000,2
43.Regnbågslax odlad1000,2
44.Röding1000,2
45.Röding urtagen varmrökt1000,2
46.Rökt kalkon1000,2
47.Rökt sidfläsk gris1000,2
48.Salami importerad 45% fett1000,2
49.Siklöja1000,2
50.Spettekaka1000,2
51.Tunnbringa av kalv1000,2
52.Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat1000,1
53.Kalvfärsbiffar1000,1
54.Kalvfrikassé fryst1000,1
55.Kalvfrikadeller1000,1
56.Kalvfransyska1000,1
57.Kalvfilé stekt1000,1
58.Kalvbringa1000,1
59.Kalkon m skinn stekt1000,1
60.Kalkon m skinn1000,1
61.Kyckling höns kokt grillat stekt ospecificerat1000,1
62.Kräfta konserv el kokt1000,1
63.Krabba blå1000,1
64.Korv typ falukorv stekt1000,1
65.Korv typ falukorv 19% fett1000,1
66.Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna1000,1
67.Korv ca 11% fett stekt1000,1
68.Korv ca 11% fett1000,1
69.Kokt fläskrulad /rullsylta1000,1
70.Kaviar orökt1000,1
71.Kaninkött1000,1
72.Kalvytterlår1000,1
73.Kalvtunga1000,1
74.Kalvnjure1000,1
75.Kalvlever1000,1
76.Kalvköttgryta lök tomat morötter rotselleri1000,1
77.Kalvkött kokt1000,1
78.Kalvkotlett stekt1000,1
79.Kalvkotlett1000,1
80.Kalkon1000,1
81.Kabanoss korv stekt1000,1
82.Isterband stekt1000,1
83.Isterband 15% fett1000,1
84.Hönsbuljong konc låg salt storhushåll1000,1
85.Högrev nöt1000,1
86.Högrev kokt1000,1
87.Högrev av kalv1000,1
88.Hälleflundra panerad stekt1000,1
89.Hälleflundra kokt1000,1
90.Hälleflundra1000,1
91.Hushållssylta1000,1
92.Hushållsmargarin Carlshamn Mjölkfritt fett 80% berikad1000,1
93.Hollandaisesås1000,1
94.Harstek hare1000,1
95.Harkött hare1000,1
96.Hamburgare stekt fryst1000,1
97.Hamburgare rå fryst1000,1
98.Hamburgare ca 17% fett stekt1000,1
99.Hamburgare blandfärs stekt1000,1
100.Brieost vitmögelost 34% fett1000,1

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Läs mer om Fettsyror C20:4 på Wikipedia

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa