Lantpaté
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Produkt/vara |
| Livsmedelsgrupp: | Kött färskt fryst tillagat |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 69,1 | % | |
| Protein | 22,3 | % | |
| Kolhydrater | 8,7 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 402 | kcal |
| Energi kJ | 1683 | kJ | |
| Fett | 37,5 | g | |
| Kolhydrat | 4,7 | g | |
| Protein | 12,1 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 12,7 | g |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,3 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 6,1 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,7 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 3,7 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 11,5 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 3,6 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,3 | g | |
| Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) | 0,4 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 4,5 | g | |
| Kolesterol | 128 | mg | |
| Mättade fettsyror | 10,4 | g | |
| Transfettsyror | 0,3 | g | |
| Kolhydrater | Fibrer | 1,4 | g |
| Monosackarider | 0,8 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 213 | mg |
| Jod | 5 | µg | |
| Järn | 5,91 | mg | |
| Kalcium | 10 | mg | |
| Kalium | 157 | mg | |
| Magnesium | 9 | mg | |
| Natrium | 766 | mg | |
| Selen | 24,3 | µg | |
| Zink | 2,28 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,07 | mg |
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 51 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 54 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 11 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 5,9 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 8,1 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 400 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 401 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 1,21 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,14 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 5,16 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,26 | mg | |
| Vitamin D | 0,62 | µg | |
| Vitamin K | 12 | µg | |
| Övrigt | Aska | 2,6 | g |
| Vatten | 41,7 | g | |