Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalvköttgryta lök tomat morötter rotselleri

Kalvköttgryta lök tomat morötter rotselleri

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett33,3%
 Protein50,9%
 Kolhydrater15,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 99kcal
 Energi kJ414kJ
 Fett5,7g
 Kolhydrat2,7g
 Protein8,7g
FettEnkelomättade fettsyror2,6g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,9g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,3g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,4g
 Kolesterol31,1mg
 Mättade fettsyror2,4g
KolhydraterDisackarider0,7g
 Fibrer1,2g
 Monosackarider1,3g
 Sackaros0,7g
MineralämnenFosfor94mg
 Jod1µg
 Järn0,96mg
 Kalcium20mg
 Kalium284mg
 Magnesium16mg
 Natrium150mg
 Selen3,1µg
 Zink2,08mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,45mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 4mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 722µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4,8mg
 Retinol (Vitamin A) 13µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 82µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,39µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,13mg
 Vitamin D0,13µg
 Vitamin E0,45mg
ÖvrigtAska1,1g
 Avfall12%
 Vatten80,6g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa