Kaviar orökt
| Tillverkare: | Inte tillämpligt |
| Rätt/råvara: | Råvara |
| Livsmedelsgrupp: | Rom, kaviar |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 7,8 | % | |
| Protein | 36,3 | % | |
| Kolhydrater | 55,9 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 187 | kcal |
| Energi kJ | 783 | kJ | |
| Fett | 3,3 | g | |
| Kolhydrat | 23,6 | g | |
| Protein | 15,3 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,7 | g |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,5 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,6 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,3 | g | |
| Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) | 0,3 | g | |
| Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,6 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 1,1 | g | |
| Kolesterol | 300 | mg | |
| Mättade fettsyror | 0,6 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 10 | g |
| Sackaros | 10 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 255 | mg |
| Järn | 0,8 | mg | |
| Kalcium | 26 | mg | |
| Kalium | 240 | mg | |
| Magnesium | 19 | mg | |
| Natrium | 3150 | mg | |
| Selen | 10 | µg | |
| Zink | 2 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 7,5 | mg |
| Folat (Folsyra) | 6 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,5 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,3 | mg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,46 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,33 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 5,7 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,13 | mg | |
| Vitamin D | 2,5 | µg | |
| Vitamin E | 7,5 | mg | |
| Övrigt | Aska | 9,8 | g |
| Vatten | 48 | g | |