Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalvkotlett stekt

Kalvkotlett stekt

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett17,6%
 Protein82,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 150kcal
 Energi kJ630kJ
 Fett5,4g
 Protein25,2g
FettEnkelomättade fettsyror2,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,3g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,5g
 Kolesterol87,4mg
 Mättade fettsyror2g
MineralämnenFosfor244mg
 Jod12µg
 Järn2,1mg
 Kalcium15mg
 Kalium394mg
 Magnesium25mg
 Natrium181mg
 Selen7,4µg
 Zink5,3mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,37mg
 Folat (Folsyra) 5µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 5µg
 Niacin (Vitamin B3) 7,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 12mg
 Retinol (Vitamin A) 36µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 36µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,13mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,28µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,39mg
 Vitamin D0,37µg
 Vitamin E0,37mg
ÖvrigtAska1,7g
 Avfall25%
 Vatten67,6g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa