Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalvfransyska

Kalvfransyska

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett13,5%
 Protein86,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 108kcal
 Energi kJ453kJ
 Fett3,1g
 Protein19,9g
FettEnkelomättade fettsyror1,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,6g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol71mg
 Mättade fettsyror1,2g
MineralämnenFosfor199mg
 Järn1,7mg
 Kalcium10mg
 Kalium370mg
 Magnesium20mg
 Natrium55mg
 Selen6µg
 Zink3,4mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,3mg
 Folat (Folsyra) 5µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 4µg
 Niacin (Vitamin B3) 6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 9,7mg
 Retinol (Vitamin A) 29µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 29µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,15mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,08mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,3µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,4mg
 Vitamin D0,3µg
 Vitamin E0,3mg
ÖvrigtAska1,1g
 Avfall15%
 Vatten75,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa