Kalvfärsbiffar
| Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt | 
| Livsmedelsgrupp: | Nöt kalv färskt fryst tillagat | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 50,8 | % | |
| Protein | 44,9 | % | |
| Kolhydrater | 4,3 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 244 | kcal | 
| Energi kJ | 1023 | kJ | |
| Fett | 19,1 | g | |
| Kolhydrat | 1,6 | g | |
| Protein | 16,9 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 7,4 | g | 
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,9 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 4,5 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,5 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 2,5 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 6,7 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,7 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C4-C10 | 0,6 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 1,1 | g | |
| Kolesterol | 211,8 | mg | |
| Mättade fettsyror | 9 | g | |
| Transfettsyror | 0,2 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 1,7 | g | 
| Mineralämnen | Fosfor | 215 | mg | 
| Jod | 78 | µg | |
| Järn | 1,78 | mg | |
| Kalcium | 67 | mg | |
| Kalium | 315 | mg | |
| Magnesium | 22 | mg | |
| Natrium | 608 | mg | |
| Selen | 8,5 | µg | |
| Zink | 3,52 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,95 | mg | 
| Folat (Folsyra) | 15 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 43 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 4,7 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 7,9 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 135 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 139 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,19 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,08 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,23 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,29 | mg | |
| Vitamin D | 0,7 | µg | |
| Vitamin E | 0,95 | mg | |
| Vitamin K | 1 | µg | |
| Övrigt | Aska | 2,5 | g | 
| Avfall | 14 | % | |
| Vatten | 59,9 | g | |