Hamburgare stekt fryst
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag | 
| Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt | 
| Livsmedelsgrupp: | Köttprodukter kötträtter | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 53,1 | % | |
| Protein | 38,0 | % | |
| Kolhydrater | 9,0 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 280 | kcal | 
| Energi kJ | 1171 | kJ | |
| Fett | 22,5 | g | |
| Kolhydrat | 3,8 | g | |
| Protein | 16,1 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 10,9 | g | 
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,6 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 5,4 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 1,2 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 2,4 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 9,1 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,5 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,9 | g | |
| Kolesterol | 68 | mg | |
| Mättade fettsyror | 9,2 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,4 | g | 
| Monosackarider | 0,1 | g | |
| Sackaros | 0,1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 166 | mg | 
| Järn | 2,4 | mg | |
| Kalcium | 26 | mg | |
| Kalium | 315 | mg | |
| Magnesium | 22 | mg | |
| Natrium | 640 | mg | |
| Selen | 4 | µg | |
| Zink | 3,9 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,3 | mg | 
| Folat (Folsyra) | 4 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 8 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 3 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 6 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 20 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 21 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,1 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,28 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,5 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,2 | mg | |
| Vitamin D | 0,25 | µg | |
| Vitamin E | 0,3 | mg | |
| Övrigt | Aska | 2,6 | g | 
| Vatten | 55 | g | |