# | Livsmedel | Vikt (g) | Mängd (mg) |
1. | Joderat salt | 100 | 39 600,0 |
2. | Havssalt | 100 | 37 600,0 |
3. | Örtsalt | 100 | 30 000,0 |
4. | Mineralsalt | 100 | 25 700,0 |
5. | Köttbuljong pulver tärning | 100 | 24 000,0 |
6. | Hönsbuljong konc storhushåll | 100 | 20 800,0 |
7. | Köttbuljong konc storhushåll | 100 | 19 525,0 |
8. | Skinkbuljong konc storhushåll | 100 | 19 350,0 |
9. | Kalvbuljong konc storhushåll | 100 | 18 733,0 |
10. | Fiskbuljong konc storhushåll | 100 | 18 600,0 |
11. | Grönsaksbuljong pasta/pulver storhushåll | 100 | 17 050,0 |
12. | Köttbuljong konc låg salt storhushåll | 100 | 16 200,0 |
13. | Samarinpulver | 100 | 15 650,0 |
14. | Hönsbuljong konc låg salt storhushåll | 100 | 13 900,0 |
15. | Fiskbuljong konc storhushåll låg salt | 100 | 13 700,0 |
16. | Bakpulver | 100 | 11 800,0 |
17. | Kalvbuljong konc låg salt storhushåll | 100 | 11 500,0 |
18. | Dippmix pulver olika smaker | 100 | 6 496,0 |
19. | Salt sill | 100 | 5 900,0 |
20. | Sojasås | 100 | 5 900,0 |
21. | Strömming salt | 100 | 5 900,0 |
22. | Lättkaviar Kalles | 100 | 4 210,0 |
23. | Bacon magert gris rökt stekt | 100 | 3 491,0 |
24. | Surströmming | 100 | 3 400,0 |
25. | Oliver svarta m olja konserv | 100 | 3 300,0 |
26. | Kaviar orökt | 100 | 3 150,0 |
27. | Kelp torkad | 100 | 3 100,0 |
28. | Miso fermenterad sojabönspasta | 100 | 2 950,0 |
29. | Sojasås söt | 100 | 2 780,0 |
30. | Ansjovis skarpsill inlagd | 100 | 2 750,0 |
31. | Sardeller konserv | 100 | 2 742,0 |
32. | Matjessill konserv | 100 | 2 500,0 |
33. | Teriyakisås japansk sås | 100 | 2 488,0 |
34. | Oliver gröna inlagda | 100 | 2 400,0 |
35. | Rimmad oxbringa nöt kokt | 100 | 2 281,0 |
36. | Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd | 100 | 2 217,0 |
37. | Kaviar rökt | 100 | 2 200,0 |
38. | Halloumiost ej stekt 22% fett | 100 | 2 197,0 |
39. | Kassler rökt kotlettrad gris | 100 | 2 106,0 |
40. | Stenbitskaviar | 100 | 2 050,0 |
41. | Laxpastej lättrökt | 100 | 2 000,0 |
42. | Bordsmargarin Bregott havssaltat fett 80% berikad | 100 | 2 000,0 |
43. | Böcklingpastej | 100 | 2 000,0 |
44. | Fiskpastej | 100 | 2 000,0 |
45. | Rimmat sidfläsk gris panerat stekt | 100 | 1 989,0 |
46. | Gravad lax | 100 | 1 930,0 |
47. | Parmesanost hårdost 30% fett riven | 100 | 1 860,0 |
48. | Salami importerad 45% fett | 100 | 1 850,0 |
49. | Italiensk lufttorkad skinka gris | 100 | 1 839,0 |
50. | Salta pinnar | 100 | 1 800,0 |
51. | Rimmat sidfläsk gris stekt | 100 | 1 791,0 |
52. | Lax rimmad | 100 | 1 760,0 |
53. | Fiskbullar frysta kokta | 100 | 1 751,0 |
54. | Hamburgerkött rökt hästkött | 100 | 1 750,0 |
55. | Renkött rökt | 100 | 1 750,0 |
56. | Rökt nötkött | 100 | 1 750,0 |
57. | Fefferoni inlagd konserv | 100 | 1 725,0 |
58. | Rökt skinka gris stekt | 100 | 1 694,0 |
59. | Lax sida kallrökt | 100 | 1 600,0 |
60. | Rotmos pulver berik | 100 | 1 570,0 |
61. | Salami svensk ca 33% fett | 100 | 1 480,0 |
62. | Rökt skinka gris 3% fett | 100 | 1 440,0 |
63. | Rökt skinka gris 6% fett | 100 | 1 440,0 |
64. | Saltgurka u lag | 100 | 1 400,0 |
65. | Ädelost grönmögelost 30% fett | 100 | 1 380,0 |
66. | Bacon lättbacon gris | 100 | 1 327,0 |
67. | Camembert vitmögelost 23% fett | 100 | 1 300,0 |
68. | Rökt påläggskorv 10% fett ospec | 100 | 1 300,0 |
69. | Rimmad oxbringa nöt | 100 | 1 300,0 |
70. | Camembert vitmögelost lätt 11% fett | 100 | 1 297,0 |
71. | Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 100 | 1 288,0 |
72. | Ädelost grönmögelost lätt 17% fett | 100 | 1 287,0 |
73. | Mjukost smältost 10% fett | 100 | 1 280,0 |
74. | Kabanoss korv stekt | 100 | 1 263,0 |
75. | Ål flat- o varmrökt | 100 | 1 260,0 |
76. | Soltorkade tomater i olja avrunna | 100 | 1 238,0 |
77. | Salt sill panerad stekt hemlagad | 100 | 1 220,0 |
78. | Sill salt kokt | 100 | 1 215,0 |
79. | Rimmad oxtunga nöt | 100 | 1 210,0 |
80. | Rimmad skinka julskinka gris rå ca 3% fett | 100 | 1 200,0 |
81. | Rimmat sidfläsk el stekfläsk gris i skivor | 100 | 1 200,0 |
82. | Sweet chili sås | 100 | 1 176,0 |
83. | Pastasallad kött korv m vinägrettsås | 100 | 1 174,0 |
84. | Regnbågslax sida kallrökt | 100 | 1 160,0 |
85. | Carbonara | 100 | 1 152,0 |
86. | Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 100 | 1 141,0 |
87. | Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100 | 1 130,0 |
88. | Fetaost 25% fett | 100 | 1 116,0 |
89. | Lammfärsbiffar stekta | 100 | 1 103,0 |
90. | Fetaost 16% fett | 100 | 1 100,0 |
91. | Salami fett 9% Må gott | 100 | 1 100,0 |
92. | Hårt bröd råg vete majs surdeg 15% fibrer Pyramidbageriet | 100 | 1 099,0 |
93. | Sik urtagen varmrökt | 100 | 1 090,0 |
94. | Salsiccia italiensk korv | 100 | 1 079,0 |
95. | Salsiccia italiensk korv stekt utan fett | 100 | 1 079,0 |
96. | Chorizo korv stekt | 100 | 1 076,0 |
97. | Kreolsk festgryta | 100 | 1 045,0 |
98. | Rökt påläggskorv 34% fett ospec | 100 | 1 030,0 |
99. | Rökt medvurst ca 36% fett | 100 | 1 030,0 |
100. | Potatismos pulver berik | 100 | 1 030,0 |