Kaviar rökt
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Produkt/vara |
| Livsmedelsgrupp: | Rom, kaviar |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 57,0 | % | |
| Protein | 20,7 | % | |
| Kolhydrater | 22,3 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 387 | kcal |
| Energi kJ | 1619 | kJ | |
| Fett | 32,5 | g | |
| Kolhydrat | 12,7 | g | |
| Protein | 11,8 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 10,6 | g |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 4,7 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,7 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 9,5 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 12,3 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 1,4 | g | |
| Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) | 0,3 | g | |
| Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,4 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 14,4 | g | |
| Kolesterol | 210 | mg | |
| Mättade fettsyror | 5,8 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 10 | g |
| Sackaros | 10 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 160 | mg |
| Järn | 0,6 | mg | |
| Kalcium | 23 | mg | |
| Kalium | 100 | mg | |
| Magnesium | 14 | mg | |
| Natrium | 2200 | mg | |
| Selen | 10 | µg | |
| Zink | 1,4 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 5,5 | mg |
| Folat (Folsyra) | 6 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,5 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,7 | mg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,46 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,33 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 4,2 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,09 | mg | |
| Vitamin D | 2,5 | µg | |
| Vitamin E | 5,5 | mg | |
| Övrigt | Aska | 7 | g |
| Vatten | 36 | g | |