Saltgurka u lag
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Produkt/vara |
| Livsmedelsgrupp: | Grönsaker inlagda marinerade |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 8,0 | % | |
| Protein | 36,0 | % | |
| Kolhydrater | 56,0 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 15 | kcal |
| Energi kJ | 61 | kJ | |
| Fett | 0,2 | g | |
| Kolhydrat | 1,4 | g | |
| Protein | 0,9 | g | |
| Fett | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
| Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
| Kolhydrater | Fibrer | 1,8 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 23 | mg |
| Järn | 0,2 | mg | |
| Kalcium | 17 | mg | |
| Kalium | 119 | mg | |
| Magnesium | 10 | mg | |
| Natrium | 1400 | mg | |
| Zink | 0,2 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,1 | mg |
| Folat (Folsyra) | 8 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 96 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,1 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,3 | mg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 8 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,03 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,02 | mg | |
| Vitamin E | 0,1 | mg | |
| Övrigt | Aska | 3,7 | g |
| Vatten | 92 | g | |