Du är här: Hem » Kaloritabellen » Fiskpastej

Fiskpastej

Maträttstyp:Paté, timbal, pastej, sylta
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Fisk o skaldjursprodukter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett58,2%
 Protein24,0%
 Kolhydrater17,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 360kcal
 Energi kJ1506kJ
 Fett30,6g
 Kolhydrat9,4g
 Protein12,6g
FettEnkelomättade fettsyror13,7g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,3g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 12,2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 7,8g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 2,9g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,2g
 Fleromättade fettsyror11g
 Kolesterol18mg
 Mättade fettsyror3,2g
MineralämnenFosfor330mg
 Järn1mg
 Kalcium43mg
 Kalium100mg
 Magnesium15mg
 Natrium2000mg
 Selen10µg
 Zink3mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 5,5mg
 Folat (Folsyra) 6µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 3,1mg
 Retinol (Vitamin A) 100µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 100µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,46mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,33mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 4µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,1mg
 Vitamin D1,5µg
 Vitamin E5,5mg
ÖvrigtAska8g
 Vatten39,4g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa