# | Livsmedel | Vikt (g) | Mängd (g) |
1. | Ister gris | 100 | 20,0 |
2. | Mörk choklad, >70 % kakao | 100 | 12,7 |
3. | Choklad u tillsatt socker | 100 | 12,2 |
4. | Vit choklad | 100 | 11,7 |
5. | Talg nöt | 100 | 10,8 |
6. | Späck gris | 100 | 10,6 |
7. | Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 100 | 10,4 |
8. | Mörk choklad <70% kakao | 100 | 9,1 |
9. | Smör extrasaltat fett 80% | 100 | 8,8 |
10. | Smör fett 80% | 100 | 8,8 |
11. | Smör osaltat fett 80% | 100 | 8,8 |
12. | Choklad o chokladpraliner | 100 | 8,5 |
13. | Rimmat sidfläsk gris stekt | 100 | 7,8 |
14. | Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 100 | 7,7 |
15. | Chokladpraliner | 100 | 7,4 |
16. | Kakaopulver 20-22% fett | 100 | 7,1 |
17. | Bordsmargarin Bregott havssaltat fett 80% berikad | 100 | 6,5 |
18. | Mjölkchoklad m mjuk kolafyllning Plopp Center | 100 | 6,5 |
19. | Gräddpulver gräddersättning 35% fett | 100 | 6,4 |
20. | Kexchoklad | 100 | 6,4 |
21. | Chokladboll med kokos | 100 | 6,3 |
22. | Bordsmargarin Bregott fett 75% berikad | 100 | 6,2 |
23. | Rimmat sidfläsk gris panerat stekt | 100 | 5,9 |
24. | Salami importerad 45% fett | 100 | 5,8 |
25. | Gåsleverpastej rökt konserv | 100 | 5,7 |
26. | Paranötter | 100 | 5,7 |
27. | Mjölkchoklad fylld m mandelkrokant Daim | 100 | 5,5 |
28. | Sesamolja | 100 | 5,5 |
29. | Chokladmousse | 100 | 5,4 |
30. | Kex överdragna m mjölkchoklad kitkat | 100 | 5,3 |
31. | Rimmat sidfläsk el stekfläsk gris i skivor | 100 | 5,2 |
32. | Rimmad oxbringa nöt kokt | 100 | 5,1 |
33. | Bordsmargarin Bregott mellan fett 60% berikad | 100 | 5,0 |
34. | Grönmögelost fett 43 % Blå Castello | 100 | 4,8 |
35. | Mörk blockchoklad | 100 | 4,7 |
36. | Rökt sidfläsk gris | 100 | 4,7 |
37. | Mjuk kokos överdragen m tjockt lager mjölkchoklad Bounty | 100 | 4,6 |
38. | Rökt medvurst ca 36% fett | 100 | 4,6 |
39. | Vispgrädde 40% fett | 100 | 4,6 |
40. | Bacon gris | 100 | 4,5 |
41. | Chokladkola mörk m chokladöverdrag Riesen | 100 | 4,5 |
42. | Chokladtårta aprikossylt chokladöverdrag Sachertårta | 100 | 4,5 |
43. | Ost hårdost 38% fett | 100 | 4,4 |
44. | Pepparkakor sötade m sorbitol | 100 | 4,3 |
45. | Rökt påläggskorv 34% fett ospec | 100 | 4,3 |
46. | Duva stekt M | 100 | 4,2 |
47. | Salami svensk ca 33% fett | 100 | 4,2 |
48. | Kabanoss korv stekt | 100 | 4,1 |
49. | Sojaolja | 100 | 4,1 |
50. | Kex och kola överdragen m mjölkchoklad Twix/Lion | 100 | 4,0 |
51. | Crème fraiche 34% fett | 100 | 3,9 |
52. | Färskost 35% fett Boursin | 100 | 3,9 |
53. | Mjuk kola och mjuk chokladmaräng överdragen m mjölkchoklad Japp Mars | 100 | 3,8 |
54. | Solrosolja | 100 | 3,8 |
55. | Wafers fyllda rån kex | 100 | 3,8 |
56. | Färskost 33% fett Cantadou | 100 | 3,7 |
57. | Lantpaté | 100 | 3,7 |
58. | Ostbågar | 100 | 3,7 |
59. | Druvkärnolja | 100 | 3,6 |
60. | Kola och jordnötter överdragen m mjölkchoklad Snickers | 100 | 3,6 |
61. | Ost hårdost 31% fett | 100 | 3,6 |
62. | Ostsås gorgonzola ädelost kaffe- o vispgrädde | 100 | 3,6 |
63. | Punschrulle Dammsugare | 100 | 3,6 |
64. | Chokladtårta sachertårta | 100 | 3,5 |
65. | Fyllda rån sötade m sorbitol | 100 | 3,5 |
66. | Getost chèvre vitmögelost 25% fett | 100 | 3,5 |
67. | Kokt fläskrulad /rullsylta | 100 | 3,5 |
68. | Blodpudding blodkorv 19% fett | 100 | 3,4 |
69. | Fläsk sida gris m svål i bit | 100 | 3,4 |
70. | Fläskkorv ca 23% fett rå | 100 | 3,4 |
71. | Matolja berik | 100 | 3,4 |
72. | Mesost ca 30% fett berik | 100 | 3,4 |
73. | Pressylta | 100 | 3,4 |
74. | Rimmad oxtunga nöt | 100 | 3,4 |
75. | Ädelost grönmögelost 30% fett | 100 | 3,4 |
76. | Amerikanska cookies choklad | 100 | 3,3 |
77. | Falukorv i skivor kokt | 100 | 3,3 |
78. | Fläskben m kött gris kokta | 100 | 3,3 |
79. | Högrev kokt | 100 | 3,3 |
80. | Isterband stekt | 100 | 3,3 |
81. | Leverpastej skivbar 26% fett | 100 | 3,3 |
82. | Parmesanost hårdost 30% fett riven | 100 | 3,3 |
83. | Salta kex Salinas | 100 | 3,3 |
84. | Anka m skinn | 100 | 3,2 |
85. | Fetaost 25% fett | 100 | 3,2 |
86. | Flytande margarin (Becel fett 82%) | 100 | 3,2 |
87. | Ost hårdost 28% fett | 100 | 3,2 |
88. | Renskav stekt m vispgrädde | 100 | 3,2 |
89. | Brieost vitmögelost 28% fett | 100 | 3,1 |
90. | Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % | 100 | 3,1 |
91. | Fläskkorv ca 21% fett kokt | 100 | 3,1 |
92. | Grisfötter kokta | 100 | 3,1 |
93. | Leverpastej bredbar ca 24% fett | 100 | 3,1 |
94. | Mellangrädde 27% fett | 100 | 3,1 |
95. | Revbensspjäll gris ugnsstekt grillat | 100 | 3,1 |
96. | Stekfläsk sida gris m svål skivor | 100 | 3,1 |
97. | Brieost vitmögelost 34% fett | 100 | 3,0 |
98. | Cashewnötter | 100 | 3,0 |
99. | Falukorv stekt | 100 | 3,0 |
100. | Fläskfärs gris 20% fett | 100 | 3,0 |