# | Livsmedel | Vikt (g) | Mängd (g) |
1. | Rapsolja oberik | 100 | 0,6 |
2. | Sesamolja | 100 | 0,6 |
3. | Flytande margarin (Carlshamn Mjölkfritt fett 80% berikad) | 100 | 0,5 |
4. | Flytande margarin (Carlshamn GottGott fett 80% berikad) | 100 | 0,5 |
5. | Majonnäs 90% fett | 100 | 0,5 |
6. | Olivolja | 100 | 0,5 |
7. | Talg nöt | 100 | 0,5 |
8. | Druvkärnolja | 100 | 0,4 |
9. | Bordsmargarin Carlshamn Mjölkfritt fett 80% berikad | 100 | 0,4 |
10. | Jordnötsbågar jordnötsringar | 100 | 0,4 |
11. | Majsolja | 100 | 0,4 |
12. | Matolja berik | 100 | 0,4 |
13. | Mörk choklad, >70 % kakao | 100 | 0,4 |
14. | Solrosolja | 100 | 0,4 |
15. | Vit choklad | 100 | 0,4 |
16. | Dressing vinägrett 65% fett | 100 | 0,3 |
17. | Chokladpraliner | 100 | 0,3 |
18. | Bordsmargarin Carlshamn Runda Bords fett 60% berikad | 100 | 0,3 |
19. | Bordsmargarin Bregott havssaltat fett 80% berikad | 100 | 0,3 |
20. | Bordsmargarin Bregott fett 75% berikad | 100 | 0,3 |
21. | Béarnaisesås | 100 | 0,3 |
22. | Gravlaxsås Krabbsås | 100 | 0,3 |
23. | Hushållsmargarin Carlshamn GottGott fett 80% berikad | 100 | 0,3 |
24. | Hushållsmargarin Carlshamn Mjölkfritt fett 80% berikad | 100 | 0,3 |
25. | Kokosnöt | 100 | 0,3 |
26. | Kola och jordnötter överdragen m mjölkchoklad Snickers | 100 | 0,3 |
27. | Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 100 | 0,3 |
28. | Mörk choklad <70% kakao | 100 | 0,3 |
29. | Smörgåskex | 100 | 0,3 |
30. | Sojaolja | 100 | 0,3 |
31. | Tistelolja | 100 | 0,3 |
32. | Choklad u tillsatt socker | 100 | 0,2 |
33. | Choklad o chokladpraliner | 100 | 0,2 |
34. | Bordsmargarin Carlshamn LättLätt fett 30% berikad | 100 | 0,2 |
35. | Bordsmargarin Bregott mellan fett 60% berikad | 100 | 0,2 |
36. | Chokladkakor glutenfritt Semper | 100 | 0,2 |
37. | Dressing majonnäs ca 60% fett | 100 | 0,2 |
38. | Dressing majonnäs ca 40% fett | 100 | 0,2 |
39. | Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 100 | 0,2 |
40. | Dressing olja ca 45% fett | 100 | 0,2 |
41. | Fyllda rån sötade m sorbitol | 100 | 0,2 |
42. | Dressing vinägrett m vatten ca 42% fett | 100 | 0,2 |
43. | Gravlaxsås | 100 | 0,2 |
44. | Gurkmajonnäs el gurksallad gatukök | 100 | 0,2 |
45. | Hollandaisesås fryst el pulver tillagad | 100 | 0,2 |
46. | Ister gris | 100 | 0,2 |
47. | Kakaopulver 20-22% fett | 100 | 0,2 |
48. | Kebabasås vit fett 30% Rydbergs | 100 | 0,2 |
49. | Kex sötade m sorbitol | 100 | 0,2 |
50. | Kex överdragna m mjölkchoklad kitkat | 100 | 0,2 |
51. | Kola | 100 | 0,2 |
52. | Lammbog lammbringa | 100 | 0,2 |
53. | Lammfärs 12% fett | 100 | 0,2 |
54. | Lammfärsbiffar stekta | 100 | 0,2 |
55. | Lammkotlett | 100 | 0,2 |
56. | Lammkotlett stekt | 100 | 0,2 |
57. | Lammköttgryta lök kålrot i lergryta | 100 | 0,2 |
58. | Lammrygg lammhals | 100 | 0,2 |
59. | Lammrygg lammhals kokt | 100 | 0,2 |
60. | Lammtunga | 100 | 0,2 |
61. | Laxpastej lättrökt | 100 | 0,2 |
62. | Linfröolja | 100 | 0,2 |
63. | Lättmargarin Lätt & lagom oliv fett 40% berikad | 100 | 0,2 |
64. | Lättmargarin Lätt & lagom omega 3 fett 40% berikad | 100 | 0,2 |
65. | Majonnäs 80% fett | 100 | 0,2 |
66. | Mjölkchoklad fylld m mandelkrokant Daim | 100 | 0,2 |
67. | Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 100 | 0,2 |
68. | Mjölkchoklad m mjuk kolafyllning Plopp Center | 100 | 0,2 |
69. | Ostbågar | 100 | 0,2 |
70. | Ostsås gorgonzola ädelost kaffe- o vispgrädde | 100 | 0,2 |
71. | Pepparkakor | 100 | 0,2 |
72. | Pepparkakor sötade m sorbitol | 100 | 0,2 |
73. | Pestosås basilika parmesan valnöt | 100 | 0,2 |
74. | Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 100 | 0,2 |
75. | Remouladsås | 100 | 0,2 |
76. | Rostad lök | 100 | 0,2 |
77. | Räkmajonnäs el räksallad gatukök | 100 | 0,2 |
78. | Småkakor sötade m sorbitol | 100 | 0,2 |
79. | Smör extrasaltat fett 80% | 100 | 0,2 |
80. | Smör fett 80% | 100 | 0,2 |
81. | Smör osaltat fett 80% | 100 | 0,2 |
82. | Späck gris | 100 | 0,2 |
83. | Tunnbringa lamm | 100 | 0,2 |
84. | Vetegroddsolja | 100 | 0,2 |
85. | Wienerbröd | 100 | 0,2 |
86. | Grahamsscones | 100 | 0,1 |
87. | Glasstårta 17% fett | 100 | 0,1 |
88. | Glasstrut Daim | 100 | 0,1 |
89. | Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett | 100 | 0,1 |
90. | Glasspinne ca 25% fett | 100 | 0,1 |
91. | Glass veg fett ca 10% | 100 | 0,1 |
92. | Glass veg fett 12% | 100 | 0,1 |
93. | Glass m maräng 10% fett | 100 | 0,1 |
94. | Getost chèvre vitmögelost 25% fett | 100 | 0,1 |
95. | Färskost 35% fett Boursin | 100 | 0,1 |
96. | Färskost 33% fett Cantadou | 100 | 0,1 |
97. | Får i kål | 100 | 0,1 |
98. | Fyllda rån sötade m fruktsocker | 100 | 0,1 |
99. | Fyllda kex | 100 | 0,1 |
100. | Frukostkorv stekt | 100 | 0,1 |