Du är här: Hem » Kaloritabellen » Får i kål

Får i kål

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Kött färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett36,2%
 Protein48,0%
 Kolhydrater15,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 76kcal
 Energi kJ316kJ
 Fett4,6g
 Kolhydrat2g
 Protein6,1g
FettEnkelomättade fettsyror1,7g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,4g
 Kolesterol24,3mg
 Mättade fettsyror2,3g
KolhydraterDisackarider0,1g
 Fibrer1,1g
 Monosackarider1,7g
 Sackaros0,1g
MineralämnenFosfor70mg
 Jod32µg
 Järn0,71mg
 Kalcium31mg
 Kalium212mg
 Magnesium13mg
 Natrium275mg
 Selen2µg
 Zink1,17mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,23mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 9mg
 Folat (Folsyra) 22µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 37µg
 Niacin (Vitamin B3) 1,6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,7mg
 Retinol (Vitamin A) 17µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 20µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,24µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,06mg
 Vitamin D0,12µg
 Vitamin E0,23mg
ÖvrigtAska1,3g
 Avfall20%
 Vatten84,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa