Rostad lök
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Råvara, förädlad och bearbetad (använd ej) |
| Livsmedelsgrupp: | Grönsaker stekta wokad |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 53,9 | % | |
| Protein | 7,1 | % | |
| Kolhydrater | 38,9 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 607 | kcal |
| Energi kJ | 2540 | kJ | |
| Fett | 48,5 | g | |
| Kolhydrat | 35 | g | |
| Protein | 6,4 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 19,4 | g |
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,3 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 10,9 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 1,9 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 18,9 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 4,7 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 1,1 | g | |
| Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,2 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 5,8 | g | |
| Mättade fettsyror | 13,4 | g | |
| Transfettsyror | 3,3 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 2,1 | g |
| Fibrer | 4,9 | g | |
| Monosackarider | 4,1 | g | |
| Sackaros | 1,8 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 109 | mg |
| Jod | 14 | µg | |
| Järn | 1,15 | mg | |
| Kalcium | 42 | mg | |
| Kalium | 405 | mg | |
| Magnesium | 28 | mg | |
| Natrium | 647 | mg | |
| Selen | 2,3 | µg | |
| Zink | 0,94 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 7,13 | mg |
| Folat (Folsyra) | 78 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 37 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 1,3 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,4 | mg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 4 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,11 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,39 | mg | |
| Vitamin E | 7,13 | mg | |
| Vitamin K | 23 | µg | |
| Övrigt | Aska | 2,6 | g |
| Vatten | 2,5 | g | |