Du är här: Hem » Kaloritabellen » Lammrygg lammhals kokt

Lammrygg lammhals kokt

Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Får lamm färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett40,4%
 Protein59,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 212kcal
 Energi kJ887kJ
 Fett14,3g
 Protein21,1g
FettEnkelomättade fettsyror5,3g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,9g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3,2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,4g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 2,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 4,7g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,2g
 Fettsyror C4-C100,1g
 Fleromättade fettsyror1,1g
 Kolesterol93,5mg
 Mättade fettsyror7,1g
MineralämnenFosfor208mg
 Jod24µg
 Järn1,8mg
 Kalcium22mg
 Kalium264mg
 Magnesium21mg
 Natrium269mg
 Selen1,7µg
 Zink4,08mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,84mg
 Folat (Folsyra) 4µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 8µg
 Niacin (Vitamin B3) 5,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 9mg
 Retinol (Vitamin A) 64µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 64µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,25mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,15mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,94µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,12mg
 Vitamin D0,48µg
 Vitamin E0,84mg
ÖvrigtAska1,7g
 Avfall38%
 Vatten63g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa