Du är här: Hem » Kaloritabellen » Mannagrynsvälling

Mannagrynsvälling

Maträttstyp:Välling
Livsmedelsgrupp:Välling
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett20,4%
 Protein26,1%
 Kolhydrater53,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 80kcal
 Energi kJ334kJ
 Fett3,2g
 Kolhydrat8,4g
 Protein4,1g
FettEnkelomättade fettsyror0,7g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,9g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,7g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C100,3g
 Fleromättade fettsyror0,1g
 Kolesterol10,8mg
 Mättade fettsyror2,1g
 Transfettsyror0,1g
KolhydraterDisackarider5,2g
 Fibrer0,1g
MineralämnenFosfor101mg
 Jod28µg
 Järn0,14mg
 Kalcium124mg
 Kalium175mg
 Magnesium14mg
 Natrium148mg
 Selen1,9µg
 Zink0,49mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,08mg
 Folat (Folsyra) 5µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 15µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1mg
 Retinol (Vitamin A) 26µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 28µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,14mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,4µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,04mg
 Vitamin D0,02µg
 Vitamin E0,08mg
ÖvrigtAska1,1g
 Vatten83g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa