Du är här: Hem » Kaloritabellen » Vol-au-vent m räkstuvning

Vol-au-vent m räkstuvning

Maträttstyp:Paj, pizza, pirog
Rätt/råvara:Huvudrätt
Livsmedelsgrupp:Fisk o skaldjursprodukter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett29,4%
 Protein21,8%
 Kolhydrater48,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 202kcal
 Energi kJ846kJ
 Fett10,8g
 Kolhydrat17,9g
 Protein8g
FettEnkelomättade fettsyror4,2g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,3g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 4,1g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,5g
 Fettsyror C4-C100,2g
 Fleromättade fettsyror1,7g
 Kolesterol48,1mg
 Mättade fettsyror4,6g
KolhydraterDisackarider0,7g
 Fibrer0,6g
MineralämnenFosfor94mg
 Jod2µg
 Järn0,99mg
 Kalcium40mg
 Kalium72mg
 Magnesium18mg
 Natrium360mg
 Selen5,2µg
 Zink0,51mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,67mg
 Folat (Folsyra) 5µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 14µg
 Niacin (Vitamin B3) 1,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,9mg
 Retinol (Vitamin A) 104µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 105µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,04mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,1mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,27µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,08mg
 Vitamin D1,25µg
 Vitamin E1,67mg
ÖvrigtAska1,5g
 Avfall7%
 Vatten61,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa