Sushi blandning 7 bitar
	
	
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag | 
| Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis"  och grönsak, soppa, låda | 
| Livsmedelsgrupp: | Fisk o skaldjursprodukter o rätter | 
	
	
	| Innehåll per 100 gram | 
	| Energifördelning |  | 
|  | Fett | 4,6 | % | 
|  | Protein | 16,6 | % | 
|  | Kolhydrater | 78,8 | % | 
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 159 | kcal | 
|  | Energi kJ | 665 | kJ | 
|  | Fett | 1,7 | g | 
|  | Kolhydrat | 29 | g | 
|  | Protein | 6,1 | g | 
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,5 | g | 
|  | Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | 
|  | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,2 | g | 
|  | Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra
) | 0,1 | g | 
|  | Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,2 | g | 
|  | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | 
|  | Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) | 0,1 | g | 
|  | Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g | 
|  | Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | 
|  | Kolesterol | 10 | mg | 
|  | Mättade fettsyror | 0,3 | g | 
| Kolhydrater | Disackarider | 1,7 | g | 
|  | Fibrer | 0,7 | g | 
|  | Monosackarider | 0,4 | g | 
|  | Sackaros | 0,9 | g | 
| Mineralämnen | Fosfor | 72 | mg | 
|  | Jod | 42 | µg | 
|  | Järn | 0,46 | mg | 
|  | Kalcium | 19 | mg | 
|  | Kalium | 109 | mg | 
|  | Magnesium | 14 | mg | 
|  | Natrium | 423 | mg | 
|  | Selen | 9,8 | µg | 
|  | Zink | 0,45 | mg | 
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,4 | mg | 
|  | Folat (Folsyra) | 17 | µg | 
|  | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 97 | µg | 
|  | Niacin (Vitamin B3) | 1,5 | mg | 
|  | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,7 | mg | 
|  | Retinol (Vitamin A) | 7 | µg | 
|  | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 8 | µg | 
|  | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,04 | mg | 
|  | Tiamin (Vitamin B1) | 0,04 | mg | 
|  | Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,58 | µg | 
|  | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,14 | mg | 
|  | Vitamin D | 0,99 | µg | 
|  | Vitamin E | 0,4 | mg | 
|  | Vitamin K | 2 | µg | 
| Övrigt | Aska | 1,4 | g | 
|  | Vatten | 61,1 | g | 
	
	 
 
	Källa, referenser och övriga länkar