Skinklåda
| Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
| Livsmedelsgrupp: | Kött färskt fryst tillagat |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 19,5 | % | |
| Protein | 38,0 | % | |
| Kolhydrater | 42,4 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 103 | kcal |
| Energi kJ | 433 | kJ | |
| Fett | 4 | g | |
| Kolhydrat | 8,7 | g | |
| Protein | 7,8 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 1,3 | g |
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,4 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1,2 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C4-C10 | 0,2 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
| Kolesterol | 82,9 | mg | |
| Mättade fettsyror | 1,8 | g | |
| Transfettsyror | 0,1 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 2,1 | g |
| Fibrer | 0,7 | g | |
| Monosackarider | 0,8 | g | |
| Sackaros | 0,4 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 129 | mg |
| Jod | 28 | µg | |
| Järn | 0,65 | mg | |
| Kalcium | 92 | mg | |
| Kalium | 323 | mg | |
| Magnesium | 21 | mg | |
| Natrium | 357 | mg | |
| Selen | 5,8 | µg | |
| Zink | 0,87 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,46 | mg |
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 2 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 15 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 55 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 1,1 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,7 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 55 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 59 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,15 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,07 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,47 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,1 | mg | |
| Vitamin D | 0,44 | µg | |
| Vitamin E | 0,46 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1,8 | g |
| Avfall | 11 | % | |
| Vatten | 77 | g | |