Räkcrêpe (crêpe 63 % fyllning 37%) fryst värmd
| Maträttstyp: | Pannkaka, våfflor, crepe |
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
| Livsmedelsgrupp: | Ägg o äggrätter |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 24,0 | % |
| | Protein | 19,5 | % |
| | Kolhydrater | 56,6 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 175 | kcal |
| | Energi kJ | 732 | kJ |
| | Fett | 8 | g |
| | Kolhydrat | 18,9 | g |
| | Protein | 6,5 | g |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 3,6 | g |
| | Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,2 | g |
| | Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,4 | g |
| | Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,3 | g |
| | Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 3,5 | g |
| | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 1,2 | g |
| | Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,4 | g |
| | Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g |
| | Fleromättade fettsyror | 1,7 | g |
| | Kolesterol | 106 | mg |
| | Mättade fettsyror | 2,2 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 2,6 | g |
| | Fibrer | 0,6 | g |
| | Monosackarider | 0,2 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 92 | mg |
| | Järn | 0,4 | mg |
| | Kalcium | 68 | mg |
| | Kalium | 140 | mg |
| | Magnesium | 19 | mg |
| | Natrium | 453 | mg |
| | Selen | 6,4 | µg |
| | Zink | 0,72 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,8 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 18 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 9 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 0,4 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2 | mg |
| | Retinol (Vitamin A) | 68 | µg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 69 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,13 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg |
| | Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,31 | µg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,06 | mg |
| | Vitamin D | 0,42 | µg |
| | Vitamin E | 1,8 | mg |
| Övrigt | Aska | 1,5 | g |
| | Vatten | 64,5 | g |
Källa, referenser och övriga länkar