Potatiskroketter frysta värmda
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagad potatis,ris,pasta, gröt |
| Livsmedelsgrupp: | Potatisprodukter o rätter |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 20,8 | % |
| | Protein | 8,3 | % |
| | Kolhydrater | 70,9 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 177 | kcal |
| | Energi kJ | 741 | kJ |
| | Fett | 7 | g |
| | Kolhydrat | 23,9 | g |
| | Protein | 2,8 | g |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 3,9 | g |
| | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,6 | g |
| | Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,4 | g |
| | Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 3,8 | g |
| | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,7 | g |
| | Fleromättade fettsyror | 0,7 | g |
| | Kolesterol | 2 | mg |
| | Mättade fettsyror | 2,1 | g |
| | Transfettsyror | 0,6 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,4 | g |
| | Fibrer | 3,6 | g |
| | Sackaros | 0,2 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 83 | mg |
| | Jod | 17 | µg |
| | Järn | 0,74 | mg |
| | Kalcium | 21 | mg |
| | Kalium | 345 | mg |
| | Magnesium | 21 | mg |
| | Natrium | 358 | mg |
| | Selen | 5 | µg |
| | Zink | 0,52 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,4 | mg |
| | Askorbinsyra (Vitamin C) | 5 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 22 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 15 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 1,8 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,3 | mg |
| | Retinol (Vitamin A) | 3 | µg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 1 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,05 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,07 | mg |
| | Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,04 | µg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,25 | mg |
| | Vitamin D | 0,63 | µg |
| | Vitamin E | 0,4 | mg |
| | Vitamin K | 3 | µg |
| Övrigt | Aska | 1,8 | g |
| | Vatten | 60,9 | g |
Källa, referenser och övriga länkar