Pizzapålägg skinka tomat hårdost
| Livsmedelsgrupp: | Grönsaker färska |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 36,6 | % |
| | Protein | 47,1 | % |
| | Kolhydrater | 16,2 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 113 | kcal |
| | Energi kJ | 472 | kJ |
| | Fett | 7 | g |
| | Kolhydrat | 3,1 | g |
| | Protein | 9 | g |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 1,7 | g |
| | Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,2 | g |
| | Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,7 | g |
| | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 2 | g |
| | Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra
) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,8 | g |
| | Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1,6 | g |
| | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g |
| | Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C4-C10 | 0,6 | g |
| | Fleromättade fettsyror | 0,2 | g |
| | Kolesterol | 23,1 | mg |
| | Mättade fettsyror | 4,4 | g |
| | Transfettsyror | 0,2 | g |
| Kolhydrater | Fibrer | 1 | g |
| | Monosackarider | 2,1 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 152 | mg |
| | Jod | 4 | µg |
| | Järn | 0,33 | mg |
| | Kalcium | 173 | mg |
| | Kalium | 206 | mg |
| | Magnesium | 16 | mg |
| | Natrium | 259 | mg |
| | Selen | 3,2 | µg |
| | Zink | 1,2 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,77 | mg |
| | Askorbinsyra (Vitamin C) | 11 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 20 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 368 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 1,2 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,2 | mg |
| | Retinol (Vitamin A) | 52 | µg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 83 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,1 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,11 | mg |
| | Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,41 | µg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,12 | mg |
| | Vitamin D | 0,11 | µg |
| | Vitamin E | 0,77 | mg |
| | Vitamin K | 1 | µg |
| Övrigt | Aska | 1,7 | g |
| | Vatten | 78,3 | g |
Källa, referenser och övriga länkar