Pizza m räkor musslor
| Maträttstyp: | Paj, pizza, pirog |
| Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
| Livsmedelsgrupp: | Bröd o spannmål |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 22,7 | % | |
| Protein | 25,4 | % | |
| Kolhydrater | 52,0 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 173 | kcal |
| Energi kJ | 724 | kJ | |
| Fett | 7,5 | g | |
| Kolhydrat | 17,2 | g | |
| Protein | 8,4 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 2,5 | g |
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,4 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,5 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,5 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 2,4 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 1,1 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C4-C10 | 0,4 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 1,2 | g | |
| Kolesterol | 22,9 | mg | |
| Mättade fettsyror | 3,1 | g | |
| Transfettsyror | 0,1 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,4 | g |
| Fibrer | 1,4 | g | |
| Monosackarider | 1,2 | g | |
| Sackaros | 0,1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 140 | mg |
| Jod | 11 | µg | |
| Järn | 1,17 | mg | |
| Kalcium | 132 | mg | |
| Kalium | 189 | mg | |
| Magnesium | 22 | mg | |
| Natrium | 446 | mg | |
| Selen | 6,1 | µg | |
| Zink | 1,01 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,9 | mg |
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 4 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 22 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 129 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 1,6 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,2 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 49 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 60 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,1 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,11 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,65 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,1 | mg | |
| Vitamin D | 0,15 | µg | |
| Vitamin E | 0,9 | mg | |
| Övrigt | Aska | 2,1 | g |
| Avfall | 3 | % | |
| Vatten | 63,4 | g | |