Pirog u fyllning gräddad
| Maträttstyp: | Paj, pizza, pirog |
| Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagad potatis,ris,pasta, gröt |
| Livsmedelsgrupp: | Deg och gräddade skal och bottnar |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 40,6 | % |
| | Protein | 8,3 | % |
| | Kolhydrater | 51,1 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 467 | kcal |
| | Energi kJ | 1955 | kJ |
| | Fett | 31,4 | g |
| | Kolhydrat | 39,5 | g |
| | Protein | 6,4 | g |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 13,1 | g |
| | Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,7 | g |
| | Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,4 | g |
| | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 9 | g |
| | Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 1 | g |
| | Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 13 | g |
| | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 4,3 | g |
| | Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 1,6 | g |
| | Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g |
| | Fleromättade fettsyror | 5,3 | g |
| | Kolesterol | 31,1 | mg |
| | Mättade fettsyror | 12,6 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,9 | g |
| | Fibrer | 1,4 | g |
| | Monosackarider | 0,1 | g |
| | Sackaros | 0,1 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 78 | mg |
| | Jod | 29 | µg |
| | Järn | 0,79 | mg |
| | Kalcium | 14 | mg |
| | Kalium | 76 | mg |
| | Magnesium | 15 | mg |
| | Natrium | 441 | mg |
| | Selen | 3,1 | µg |
| | Zink | 0,45 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 4,46 | mg |
| | Askorbinsyra (Vitamin C) | 1 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 12 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 4 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 2,1 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,3 | mg |
| | Retinol (Vitamin A) | 314 | µg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 314 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,09 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,21 | mg |
| | Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,13 | µg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,14 | mg |
| | Vitamin D | 3,84 | µg |
| | Vitamin E | 4,46 | mg |
| Övrigt | Aska | 1,4 | g |
| | Avfall | 1 | % |
| | Vatten | 19,9 | g |
Källa, referenser och övriga länkar